Nou capítol sobre la lamentable situació de l'Hospital comarcal. La Conselleria de Sanitat s'ha reunit amb els caps de Servei per a exposar les mesures de reforç de la Unitat de Vigilància Intensiva, després de les veus d'alarma que van saltar durant les últimes setmanes sobre la situació de manca de personal i abandonament en la qual es troba. Durant la reunió es van detallar les mesures adoptades per a garantir el normal funcionament de la Unitat de Vigilància intensiva del centre. A més, des de la conselleria es va negar el tancament de l'UCI, “una situació que no té cap fonament i mai s'ha contemplat per part d'aquesta Conselleria”. Així ho va afirmar Mariam García Layunta, directora general d'Assistència Sanitària que va presidir la reunió juntament amb Cristina Ruiz, subdirectora i la gerent del Departament de Salut de Vinaròs, Vanessa Jorge.

NOUS REFORÇOS
Dins d'aquesta suposada tranquil·litat i normalitat (OMMM, forma escrita, Zen, per intentar no sulfurar-se ) el pla de la Conselleria contempla el reforç de la Unitat de Vigilància Intensiva de l'Hospital comarcal de Vinaròs amb professionals especialistes en Medicina Intensiva d'altres departaments amb l'objectiu de donar continuïtat al servei.
...

MÉS DE NORANTA PLACES NOVES
Durant la reunió, Sanitat va recordar, segons la seua versió, altres mesures dutes a terme per a reforçar el Departament de Salut de Vinaròs com són “els més de 90 contractes que ja s'han realitzat en el marc de l'increment de places estructurals de la sanitat valenciana”.
...
UN TEMA ENQUISTAT
La problemàtica de l’Hospital de Vinaròs es va ficar damunt la taula després de la protesta dels sindicats, que denunciaren que la conselleria de Sanitat no reconeix que les de Vinaròs, són places de difícil cobertura.
...
+info La veu en paper

LA VEU DE BENICARLÓ | NÚM. 1336 | 10 DE JUNY DE 2022