Des de l’any 1995, ininterrompudament, l’Associació Cultural La Feram de Benicarló edita el setmanari La Veu de Benicarló. Setmanari d’Informació General i Cultural, integrament en valencià, dedicat a la nostra ciutat i en alguns aspectes a la comarca de Baix Maestrat, a la qual pertany Benicarló.

L'activitat principal de l’Associació, ha estat l’edició d’aquest setmanari, La Veu de Benicarló, amb l’objectiu de promoure i difondre el nostre patrimoni cultural, social i esportiu, amb l’ús d’un dels elements patrimonials més importants de la nostra cultura: la nostra llengua.

Des de la seu aparició, el 18 d’agost de 1995, la nostra fita ha estat consolidar el setmanari com a referent comunicatiu en valencià, cosa que considerem aconseguida després de més de quasi 15 anys d’existència i quasi 800 números al carrer, amb el treball continuat en aquesta línia.

Inicialment, l’edició, era exclusivament en blanc i negre, però a partir de l’any 2006 vam considerar que calia buscar noves fites per arribar encara a més gent fent el setmanari més atractiu amb la incorporació del color. 15 anys després pensem que aquella aposta il·lusionant del color, encara que arriscada pel fet de ser una associació sense ànim de lucre, ha valgut la pena tot i l’esforç econòmic molt important que això ens ha representat .

Així, gràcies al suport de socis i lectors ja ens trobem al 2021, tot i les dificultats en les que ens trobem per aquesta crisi sanitaria i econòmica que també ens afecta, continuem treballant amb les mateixes ganes del primer dia. I ara, amb renovades ganes pel fet d’engegar una nova modalitat informativa, com és la renovació del portal de Laveudebenicarlo.info. Una altra aposta de futur que calia emprendre i que esperem continuar amb el mateix objectiu inicial de ser el referent de les publicacions setmanals, integrament en valencià. Aconseguir mantindre aquells objectius, que ara fa més de 25 anys vam marcar-nos i que pensem, continuen tenen la mateixa validesa, i també a Internet, és una feina que ens omple de satisfacció.

El nostre agraïment a tots els col·laboradors, privats i públics, que han fet possible aquesta fita que ara, amb aquesta nova etapa a la Xarxa, ens aproparà encara més.

Associació Cultural La Feram de Benicarló (2021)