La Regidoria de Cultura ha posat en marxa el projecte Sessió Continua, on es projectaran clàssics del cinema, documentals, sagues mítiques i també curtmetratges. Les projeccions començaran el 15 d'octubre amb una sessió dels millors curts premiats en el Cicle de Curtmetratges Agustí Comes de Vinaròs.

Sota el paraigua del programa 'El centre batega', que ha posat en marxa la Regidoria de Cultura per a dinamitzar el centre històric, el proper 15 d'octubre començarà a rodar el projecte Sessió Continua, una aposta pel cinema i per alguns dels títols que han marcat la seua història. Aquesta nova iniciativa s'estrenarà amb una sessió on es projectarà una selecció dels millors curts que han passat pel Cicle de Curtmetratges Agustí Comes, que s'organitza a Vinaròs des de fa 14 anys.

Es tracta del curt francés d'Au Sol (guanyador del premi del públic 2015), Aquí no pasa nada (mexicà, guanyador del premi del jurat 2015), La boda (d'Argentina, guanyador del premi del públic 2012), Diez minutos (guanyador del premi 2005) i La piñata (guanyador l'any 2010).

El regidor de Cultura, Josep Barberà, i la secretària de la Fundació Caixa Vinaròs, Nati Romeu, han presentat conjuntament la primera sessió cinematogràfica del projecte Sessió Continua, un projecte que, segons ha explicat el regidor, «ens permetrà dinamitzar el centre de Benicarló a nivell cultural i que, a més, ens ajudarà a fer comarca», en referència a la col•laboració amb la Fundació Caixa Vinaròs, «que esperem que siga fructífera», ha assenyalat Barberà. Per la seua banda, Nati Romeu ha destacat la qualitat dels curtmetratges seleccionats i s'ha mostrat disposada a continuar col•laborant amb l'Ajuntament de Benicarló.

Els curts es projectaran al Saló d'Actes de Caixa Benicarló el dia 15 d'octubre a partir de les 20.30 hores.

Clàssics, documentals i sagues mítiques

Tot i que el projecte Sessió Continua començarà amb una selecció de curtmetratges, el programa preveu projectar tot tipus de pel•lícules: des dels títols imprescindibles de la història del cinema fins a pel•lícules dels anys 80, cinema negre, documentals de tipus social, biogràfic, científic o històric, i fins i tot es projectaran sagues de pel•lícules en una mateixa jornada (Star Wars, The Godfather, etc.).

Les projeccions tindran lloc els dijous alterns.