Els dies 14-15 de Novembre a la piscina municipal de Castelló es va realitzar el segon control de la temporada. Participaren 211 nedadors de 12 clubs de les províncies de Castelló, Tarragona i València.

El Club Natació Benicarló, dirigit per Myriam Martínez, presentà 22 nedadors:  Sara Vea, Aitor Gil, Óscar García, David García, Gemma Labèrnia, Marina Llorach, Maria García, Blanca Pérez, Ester Segura, Marina Segura, Gemma Rillo, Ariadna Coll, Laura Jiménez, Clàudia Barrachina, Júlia Barrachina, Marc Vea, Albert Astor, Sergi Saura, David Curto, Raul Carbó, Yago Mateo i Dídac Saura.

La competició va tindre alguns moments especialment brillants per als benicarlandos.

Albert Astor va ser el segon classificat als 50 lliures amb 24.75 M. A la mateixa prova, Marc Vea era tercer amb 25.19 M i l’infantil Sergi Saura ens sorprenia amb una gran temps de de 26.04 M, aconseguint la mínima nacional d’estiu infantil.

Gemma Labèrnia destacava en proves no habituals per a ella: va guanyar els 100 papallona amb uns bons 1.11.89 M i va fer segona als 50 lliures amb 28.96 M, propera a la mínima nacional.

Júlia Barrachina dominava els 100 esquena amb 1.09.91 M i va ser segona als 50 esquena, on, amb uns fantàstics 31.70 M va batre el rècord absolut del club Natació Benicarló. Júlia també, va tindre una bona actuació als 100 lliures, on es va quedar prop de la mínima nacional, amb 1.02.45 M, a 14 centèsimes del rècord absolut del club benicarlando en la prova.

Molts altres components de l’equip milloraren o s’acostaren a les seues millors marques personals, demostrant que estan afinant la seua preparació per a les properes grans competicions d’hivern.