La legislatura del sense...tot empantanat i la casa sense agranar. Així ens trobem sis anys després que la socialista Xaro Miralles rebera per primera vegada la vara d’alcaldessa de la ciutat. Projectes i problemes continuen amuntegant-se damunt la seua taula sense que, fins el moment, tinguen una solució. Si be és cert que la majoria són problemes heretats d’anteriors legislatures, també ho és el fet que als socialistes se’ls va omplir el pit de dir que ho arreglarien durant les dos campanyes electorals que han guanyat. I ja en porten una i mitja, aquesta última amb majoria absoluta. Mentrestant anem de nyap en nyap. Comencem.

LA PISCINA MUNICIPAL
Nyap de dimensions considerables, que amenaça amb emportar-se per davant al Club Natació Benicarló amb tot el que això comporta. La cosa ja va començar torta. La piscina municipal es va inaugurar el 17 de setembre de 1999 i tancava les seues portes el 13 de maig del 2020.
...

EL NOU BULEVARD
A l'octubre del 2018 es presentava el projecte de la primera fase de les obres del futur bulevard de Benicarló, cridat a ser la via de circumval·lació de la ciutat per la seua part oest.
...
A l'abril d'enguany, després d'una nova aturada en les obres, l'alcaldessa signava el decret d'incoació del procediment administratiu per a resoldre el contracte d'adjudicació.
...

COL·LEGIS I INSTITUTS
Miralles va anunciar al maig de 2018 que la reforma dels IES Joan Coromines i Ramón Cid s'integraven en les inversions del Pla Edificant. Però al febrer de 2020, s'anunciava que el consistori està ultimant la licitació del concurs públic per a la contractació dels estudis que determinaran les actuacions que cal dur a terme en els dos centres d'educació secundària, als quals cal afegir també el CEIP Francesc Catalán...
Però és que en el 2014, el llavors alcalde Marcelino Domingo, ja havia anunciat que els centres IES Joan Coromines i IES Ramón Cid de Benicarló serien objecte d'una profunda reforma a partir de l'estiu.
...
I les obres de reforma, segueixen sense realitzar-se.
...

+info La veu en paper

LA VEU DE BENICARLÓ | NÚM. 1285 | 28 DE MAIG DE 2021