El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) ha donat la raó al Col·legi Oficial de Metges de Castelló (COMCAS) en declarar nul·la l'exigència que el facultatiu que atén el servei mèdic durant un festeig taurí haja de tenir una acreditació específica diferent a la titulació universitària que l'habilita per a la pràctica professional, segons ha informat aquest col·lectiu professional en un comunicat.

...

CONTRASENTIT DAVANT EL MATEIX CAS

Per a això -segons han afegit- la norma ha de recollir la legislació estatal sobre la presència de facultatius i augmentar la seguretat sanitària per a tots els ciutadans. Una col·laboració -segons el Col·legi de Metges- que "haguérem pogut prestar si la Conselleria ens hagués donat audiència per millorar la normativa, atès que els col·legis de metges som un organisme consultiu".

...

MÉS SEGURETAT ALS FESTEJOS

El director general de l'Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències de la Comunitat Valenciana, José María Ángel, va anunciar en el mes d'agost que es revisaria la normativa actual per dotar de més seguretat als festejos.

...

+info la Veu en paper