El programa de Nadal i Reis, enguany, arriba carregat d'accions solidàries i generoses dosis de cultura per a tota la família. El regidor de Festes, Ilde Añó, ha anunciat que  «la programació és atractiva i molt dinàmica» i ha afegit que «compta amb l'estreta col·laboració de les àrees de Cultura, Medi Ambient, Comerç, Turisme, Esport i Benestar Social, a més de Creu Roja i Soscan».

L'enllumenat de Nadal es va encendre  divendres 2 de desembre, acompanyat de diferents activitats de carrer orientades al public infantil amb l'objectiu de convidar als benicarlandos a sortir a les places i als carrers. L'arbre de Nadal enguany ha quedat instal·lat a la plaça de la Constitució i compta, com ja es va fer l'any passat, amb un atractiu molt especial: qualsevol vianant podrà canviar els colors de les llums des del seu telèfon mòbil a través d'una senzilla aplicació. La programació inclou, entre d'altres, el tradicional Cicle de Teatre Familiar, exposicions, concerts amb corals i grups locals, tallers, i també mercats d'artesania i objectes nadalencs, i fins i tot excursions pels paisatges més emblemàtics de Benicarló. Tampoc faltaran a la cita els personatges més esperats pels més menuts de la casa, el Pare Noel i Els Reis d'Orient, que arribaran al port de Benicarló a bord d'una embarcació.

CAMPANYES SOLIDÀRIES

Els propis Reis d'Orient seran els encarregats de repartir aquests regals i els que es recullen a través de la Campanya «Els drets dels xiquets en joc», organitzada per Creu roja. El seu president a Benicarló, José María García, ha recalcat que «els ulls il·lusionats d'un xiquet quan rep un regal de mans dels Reis Mags, contagien les emocions d'uns instant que no té preu», i ha convidat als benicarlandos a col·laborar en aquesta campanya «donant joguines que no siguen ni bèl·liques ni sexistes».

...

NADAL ESPORTIU: SANT SILVESTRE i CROSS

La cursa de Sant Silvestre de Benicarló, la més veterana de la Comunitat Valenciana, acomiadarà una vegada més l'any esportiu a Benicarló. Serà ja la 39a edició de la cursa, inclosa en el Circuit de Curses Populars, que enguany modificarà el punt de sortida i el traslladarà, per motius de seguretat, al carrer de Sant Francesc, a l'alçada del carrer de Santa Isabel. La resta, com tots els anys, molta participació (de moment ja hi ha més de 100 inscrits) i tres noves categories que s'incorporen (sub-15, sub-11 i homes i dones de més de 60 anys).

...

 

info La Veu en paper