Voltejaren les campanes. Benicarló va inaugurar el diumenge les seues Festes Patronals amb un acte institucional que va substituir a la presentació de la Reina de les Festes. ...

Així les coses, el poeta local Jaume Rolíndez llegia el poema de la Flor Natural a la reina. Anna Redó, per part seua, va proclamar la crida que havia d'haver realitzat al matí des del balcó de l'ajuntament. A continuació, intervenia el mantenidor, el metge Javier Ballester, que repassava la situació que ha viscut la ciutat durant l'epidèmia de la Covid-19. Ballester, clar i directe, va arribar a afirmar que la solució “és compartida. No es pot descarregar tota la responsabilitat sobre els sanitaris”, recordant que la ciutadania ha de complir amb les seues obligacions per a protegir-se. El seu nomenament com a mantenidor de l'acte va ser tota una picada d'ullet que la ciutat va voler fer als sanitaris que han vetlat per ells durant la pandèmia.

...

LA COVID ENTRA A LES FESTES

El dilluns, Benicarló va suspendre un dels actes del seu programa degut al positiu d'un dels coralistes de la Coral Da capo. L'agrupació emetia un comunicat en el qual explicaven que “per desgràcia, un dels cantants del nostre cor ha donat positiu en Covid-19”.

...

ESCULTURES EFÍMERES

Ja el dimarts, les escultures efímeres que s'instal·laven en la plaça de Mossèn Tomás reflectien diferents aspectes de la vida benicarlanda, amb la visió de la pandèmia.

...

+info La veu en paper

TORNA A LA PORTADA DEL NÚMERO 1247