REVISCOLANT EL CENTRE COMERCIAL

L'ajuntament de Benicarló acceptaria un altre tipus d'accessos diferents a una rotonda per al centre comercial. És l'oferta que se li ha posat damunt de la taula a l'empresa interessada al rescat del centre per part del consistori, interessat en la revitalització de les instal·lacions. L'empresa valenciana de supermercats Family Cash està negociant amb l'empresa que ho gestiona, la qual es troba en concurs de creditors.

...

PISCINA: TANCADA I ES BUSCA UNA SORTIDA AL CLUB DE NATACIÓ

La piscina municipal de Benicarló roman tancada des del dia 13 de març, data en què es va decretar l'estat d'alarma. Sis mesos després, amb la persiana encara baixada, l'alcaldessa ha volgut eixir al pas dels rumors que circulen per la ciutat. I anuncia que “la piscina no es podrà obrir al públic en general fins que no estiga la licitació definitiva feta.

...

Ara, el consistori treballa perquè els nadadors del club de natació Benicarló puguen entrenar en elles, ja que de moment s'estan traslladant a la localitat d'Alcanar.

 

NOU COL·LEGI EN AULES PREFABRICADES

Benicarló instal·larà les aules prefabricades del nou col·legi en el solar que ocupen les penyes durant les festes del mes d'agost. En aquest enclavament ja es van situar “les aules del CEIP Eduardo Martínez Ródenas, mentre es rehabilitava el centre”, ara fa uns anys, com va recordar l'alcaldessa de Benicarló.

...

LA N340 ACABARÀ ALS TRIBUNALS

Noves dificultats per a la conversió de l'antiga N340 en bulevard. Molts són els problemes acumulats que l'alcaldessa ha vaticinat que “aquestes coses solen acabar en els tribunals”.

+info La Veu en paper

TORNA A LA PORTADA DEL NÚMERO 1251