L'Ajuntament de Benicarló ha sol·licitat al Ministeri de Política Territorial i Funció Pública el cobrament de la tercera certificació corresponent als projectes que s'estan executant a través dels Fons Feder i l'EDUSI Benicarló-Vinaròs. En concret, s'han presentat despeses per valor d'1.288.588,11 euros per al conjunt dels projectes executats a Benicarló i Vinaròs: 1.179.404,68 euros per als projectes realitzats per l'Ajuntament de Benicarló i 109.183,43 euros per als projectes desenvolupats per l'Ajuntament de Vinaròs. D'aquesta despesa certificada, s'abonarà a cada municipi el 50%.

...

PROJECTES QUE MILLORARAN LA VIDA DELS CIUTADANS

Els treballs per a renovar l'enllumenat públic de Benicarló, suposaran per a l'Ajuntament un estalvi del 69% en despesa energètica. Aquest estalvi, que es traduirà en 142.253,40 euros a l'any, també suposarà una reducció d'emissions de CO₂ de 271 tones per any. El projecte, inclou la substitució d'un total de 1.687 fanals de tot Benicarló per lluminàries noves amb tecnologia LED. En total, seran 19 sectors d'enllumenat públic municipals els que es renovaran.

...

VIDA CULTURAL I SOCIAL

La nova biblioteca Manel García Grau de Benicarló tindrà 900 metres quadrats i ocuparà la planta baixa de l'antic centre de salut. Adjunt a l'edifici principal, se situarà una sala d'actes de 93 metres quadrats.

...

+info La Veu en paper

TORNA A LA PORTADA DEL NÚMERO 1262