Text i foto Vicent Ferrer

El passat cap de setmana van jugar quatre equips del Club Handbol Benicarló (els dos sèniors, el juvenil femení i el cadet masculí). Aconseguint una victòria, un empat i dues derrotes.

El Cadet Maderas Sorlí Benicarló va guanyar en la pista del Nules, amb un contundent 21 a 32. El treball realitzat durant la pretemporada es va veure en el 40x20 i els joves benicarlandos ja sumen la primera victòria.

El Juvenil Femení Maderas Sorlí Benicarló poc va poder fer front al Club Handbol Torrent que les va guanyar per 23 a 38. Derrota que ha de fer que l'equip continue treballant perquè, a poc a poc, els resultats positius arriben.

El Baix Maestrat Sènior Femení va empatar contra l'Altura a 17 gols, en un partit molt igualat, en el qual les jugadores van lluitar per a aconseguir els primers punts de la temporada, en partit disputat a Alcalà de Xivert.

El Sènior Masculí Maderas Sorlí Benicarló no va poder davant el Bm Burjassot, un dels favorits de la categoria, i va perdre per un contundent 35-20 en el seu debut a casa, en la pista B del Poliesportiu. El plantejament defensiu dels visitants no va poder ser contrarestat per l'atac benicarlando que només van poder tenir igualat el marcador fins el minut 23. A partir d'ací, els de Burjassot van aprofitar el seu poder físic per a dominar la resta del partit. Primera derrota que no farà més que augmentar les ganes de treballar i entrenar perquè el nou projecte aconseguisca resultats positius.

LA VEU DE BENICARLÓ | NÚM. 1404 | 20 D'OCTUBRE DE 2023