PROGRAMEN TOTA MENA ACTIVITATS D'OCI PER A GAUDIR D’AQUESTES FESTES

Benicarló va obrir les portes a les festes nadalenques amb un dels actes més esperats: l'encesa de les llums de Nadal, un acte que al llarg dels anys ha anat guanyant protagonisme i que enguany torna a apostar per la promoció dels artistes locals. Per a l'ocasió, la Comissió de Festes va dissenyar un gran espectacle que es repartia en tres escenaris: un en la plaça de Sant Bartomeu, un altre davant de l'Ajuntament i el tercer en el passeig de Ferreres Bretó.

Per ells van passar les corals infantils Bovalar i Petiquillo, així com diferents escoles d'art de Benicarló, com l'Escola de Dansa Lucia Oms o el Club de Ball Esportiu Madison, a més de les artistes locals Lissy, Sara Fa, Mapi García o Karol González. Tot, acompanyat de la dolçaina de Miguel Maura i el piano de Juanvi Lladosa. L'espectacle, que va tindre com a fil conductor a la Fada de Sucre del Trencanous, començava a les 19.00 hores i va culminar amb l'encesa de tot l'enllumenat que il·luminarà la ciutat de Benicarló durant totes les festes. Nombrós públic va assistir a l'espectacle, que va collir grans aplaudiments entre els assistents.

L'encesa de les llums nadalenques és només el principi dels actes especials que es viuran a la ciutat durant aquestes festes nadalenques.
...

CITES ANUALS
El cap de setmana del 16 i 17 de desembre arriben unes altres de les cites més esperades a la ciutat: la Fira de Sant Antoni i la representació de L’estel del Collet, Nadal a Benicarló. La primera està organitzada per la Confraria de Sant Antoni i omplirà d'estands expositius els limítrofs de l'avinguda de Catalunya. Els confrares, ja treballen de valent per a desenvolupar la festa i per això, el cap de setmana passat van cuinar les 125.000 coquetes que es repartiran en la Festa 2024.
...

ACTES PER A TOTS ELS PUBLICS
Un dels primers actes del programa serà la inauguració del pessebre de l'Ajuntament, el 16 de desembre, a les 17.30 hores, a la capella del Mucbe, que comptarà amb la participació de l'Orquestra 4 cordes.
...
+info La veu en paper

LA VEU DE BENICARLÓ | NÚM. 1411 | 15 DE DESEMBRE DE 2023