L’alumnat de 1r de l’ESO va poder realitzar, el dilluns 16 de març, l’activitat de senderisme programada en aquest trimestre per l’assignatura d’Educació Física.

Un total de 56 alumnes van participar en la sortida, que consistia, en caminar des de la població d’Alcalà de Xivert passant per la creu del Francès, crestejar la muntanya de la Serra d’Irta fins al Castell de Xivert i baixar de nou per la senda principal fins a l’entrada del poble d’Alcalà. En total, l’alumnat va recórrer quasi 10 kms de paisatge natural on van poder realitzar activitats de reconeixement de plantes i espècies que només es troben en aquest parc natural. Aquestes activitats van estar dirigides pel professorat de Ciències del curs al que pertanyen. També, al Castell, on van poder veure el poblat ibèric i la reforma dels Castell, es van fer activitats de primers auxilis, com per exemple fer una llitera amb bosses d'escombraries i pals, o com demanar ajuda en cas de necessitat. Aquestes últimes activitats van estar dirigides per l’alumnat de Cicles d’animació socio-esportiu que s’imparteix també en aquest IES Joan Coromines.

Tot l’alumnat participant va poder gaudir d’un dia assolellat i amb bon clima, unes vistes meravelloses i una ruta adaptada al nivell i condició física de tots ells.
Esperem que el curs vinent puguen tornar a realitzar aquesta pràctica esportiva tan motivant i divertida per aquest alumnat.

LA VEU DE BENICARLÓ | NÚM. 1335 | 3 DE JUNY DE 2022