Manuel Montserrat Comes i Miguel Ángel Luzárraga Bellot han obtingut el Premi Professional de Música corresponent al curs acadèmic 2011/2012. Anabel Querol ha rebut la menció d'honor del jurat.

Els Premis de final de grau que van tindre lloc a l'Auditori de Benicarló han confirmat el gran nivell dels alumnes del Conservatori de Música “Mestre Feliu” de la nostra ciutat. Dos dels tres aspirants, Manuel Montserrat Comes, en l'especialitat de flauta, i Miguel Ángel Luzárraga Bellot, en contrabaix, van obtenir el Premi Professional de Música. La tercera participant, Anabel Querol Reverté, en l'especialitat d’oboè, va aconseguir la menció d'honor del jurat.

Els tres participants són els tres alumnes més brillants del curs passat del Conservatori, atés que és requisit imprescindible obtenir una qualificació almenys de notable en tot l'expedient acadèmic i acabar els estudis de l'especialitat instrumental amb un excel•lent.

Els tres alumnes van fer un gran recital. Miguel Ángel Luzárraga va interpretar peces de Carl Ditters von Dittersdorf, Henry Eccles i Giovanni Bottesini. Per la seua banda, Anabel Querol va escollir els compositors Saint Saëns, Haydn i Poulenc. Finalment, Manuel Montserrat va triar Bach, Poulenc i Fauré.

Montserrat i Luzárraga representaran al Conservatori de Benicarló en la fase autonòmica, on competiran amb els alumnes més brillants de tota la Comunitat Valenciana.

TORNA A LA PORTADA DEL NÚMERO 868