Dilluns passat començava el XXXI Torneig d'Estiu de Futbol Sala Ciutat de Benicarló que organitza l'Ajuntament i on participen un total de divuit equips, dividits en tres grups, i que culminarà la nit del cinc d'agost amb les finals.

El sorteig dels grups i el calendari es va realitzar en la sala de premsa del Pavelló Poliesportiu amb l'assistència del regidor d'esports Joaquín Pérez Ollo.
El primer grup ho conformen: Pub tortuga, Toldos Raiva/Chiringuito de Toni, Salón de té Akram, Gellida e Hijos, Puchal Climatización, Confort gas/Ferretería Arnau. El segundo grupo: El chiringuito de Pepito, Pizzería Trevi, Bazar Ainassardoune, El Pinche de oro, Centro infantil AEIOU, Sacred Pain. Y el tercer grupo Frutería Remi/Bar Enmi, Excavaciones Majo/Pinturas JPB, Amigos, Plantacar, Bar de Willy, Neumáticos Polito/Iurisor.

La lliga acabarà el 27 de juliol i després de dos dies de descans, o per a recuperar partits que es puguen suspendre per la climatologia, començarà la segona fase, sistema copa.

Els partits seran dirigits per col·legiats federats i es disputaran en la Pista del Passeig Marítim a les deu i onze de la nit.