La segona jornada de la fase regular ha començat a desvetlar els favorits per vore qui passa a quarts dels diferents grups.

Així, en el Grup I, Gellida e hijos va guanyar en un partit molt igualat a Confort Gas/Ferreteria Arnau i ja encapçala la classificació en solitari. Toldos Raiva no podia punxar davant Pub Tortuga i no ho va fer, encara que va haver de remuntar un resultat advers. Puchal Climatización va patir un important revés en les seues aspiracions a l'empatar contra Salón de Te Akram. En el Grup II. Centre Infantil AEIOU i Sacred Pain van guanyar els seus partits contra El Pinche de Oro i Bazar Arín Assardoune i comanden amb pas ferm la classificació. El Xiringuito de Pepito i Pizzería Trevi van acabar empatant un partit vibrant que va poder guanyar qualsevol dels dos. I en el Grup III, Plantacar i Neumáticos Polito/Iurisor van disputar un dels millors partits del torneig, que va acabar decantant-se del costat dels primers, el que els permet encapçalar la classificació al costat d'un dels grans favorits, Frutería Remi/Bar Enmi, que va golejar a Excavacions Majo/Pinturas JPB, amb cinc gols en l'haver de l’MVP del Torneig de l'estiu passat, Migue. Per la seua banda, Bar de Willy segueix imbatut en el tercer lloc, després de guanyar a Amigos i manté intactes les seues opcions a l'espera dels enfrontaments amb els dos primers.

En la classificació de l'esportivitat, ja no queden equips sense penalitzar i encapçala la taula Pub Tortuga, amb 1 targeta groga en els dos partits.