Com avantsala als campionats autonòmics de ciclisme, Benicarló va organitzar la seua reunió anual de les escoles provincials en un nou circuit urbà on prevalia, abans de res, la seguretat i comoditat dels participants. La matinal va donar començament amb la disputa de les proves de gimcana, on es premia l'habilitat sobre la bicicleta més que el temps emprat en el desenvolupament de la prova. A continuació es van anar disputant les carreres en línia per a les diverses categories, en un circuit completament pla però selectiu en el qual l'habilitat en les corbes va ser un dels factors que més van influir a l'hora de col·locar-se bé per a disputar els últims metres. A destacar la bona organització de la Unión Ciclista Benicarló i la forta calor que va posar valor afegit a l'esforç dels corredors.

Classificacions Gimcana
Promeses primer any: 1 Ainoa Sanz (P.C. Benicàssim).
Promeses segon any: 1 Roberto Merino (Campió Llorens Vila-real).
Principiants primer any: 1 Marc Cabedo (Campió Llorens Vila-real).
Principiants segon any:1 Alba Gómez (P.C. Benicàssim).
Alevins primer any: 1 Joan Martínez (Animals de Monte Almassora).
Alevins segon any: 1 Javier Martí (Animals de Monte Almassora)

Classificacions carrera
Promeses primer any: 1 Ainoa Sanz (P.C. Benicàssim). Primer equip Deportes Balaguer Benicarló.
Promeses segon any: 1 Roberto Merino (Campió Llorens Vila-Real).
Principiants primer any: 1 Marc Cabedo (Campió Llorens Vila-real, 1ª Nerea Fortea (Campió Llorens Vila-real). Primer equip Campió Llorens Vila-real.
Principiants segon any: 1 Alba Gómez (P.C. Benicàssim). Primer equip Deportes Balaguer Benicarló.
Alevins primer any: 1 Joan Martínez (Animals de Monte Almassora). Primer equip Animals de Monte Almassora.
Alevins segon any: 1 Javier Martí (Animals de Monte Almassora). 1ª Sara Pruñonosa (Deportes Balaguer Benicarló). Primer equip Animals de Monte Almassora.
Infantils primer any: 1 Oriol Gómez (P.C. Benicàssim). 1ª Meritxell Aragonés (Escola Municipal Vall d´Uixó). Primer equip Escola Municipal Vall d´Uixó.