La quarta setmana de competició va portar ja els primers classificats per a les rondes eliminatòries finals. Així, en el Grup I, la treballada victòria de Gellida e Hijos sobre Toldos Raiva/Chiringuito de Toni (3-1) els va donar la classificació com primers de grup, amb cinc victòries en cinc partits. En canvi, la derrota de Puchal Climatización contra Pub Tortuga (1-3) els deixa pràcticament sense opcions, al mateix temps que classifica de rebot a Toldos Raiva. Pub Tortuga, per la seua banda, només hauria de puntuar enfront de Salón de Te Akram, en el partit que tenen ajornat, per a passar a la següent fase.

En el Grup II, les victòries de Centro Infantil AEIOU enfront de Chiringuito de Pepito (8-5) i de Sacred Pain enfront de Bazar Ain Assardoune (6-1) els classifiquen, mentre que Pizzería Trevi haurà d'esperar a veure que passa en el partit ajornat entre Chiringuito de Pepito i Bazar Ain Assardoune que, al costat del Pinche de Oro, ja no té opcions, per a saber la configuració final de la classificació final del grup.

En el Grup III, faltant un partit per jugar per a tots els equips, Frutería Remi/Bar Enmi i Plantacar, que van empatar (3-3) en un magnífic partit, ja està classificats, al costat de Bar de Willy, que va guanyar a Neumáticos Polito/Iurisor. Només falta dilucidar, en l'última jornada, l'ordre d'una classificació en la qual Excavaciones Majo/Pinturas JPB i Amigos, ambdós ja sense opcions, van protagonitzar el partit més espectacular de la jornada que va acabar decantant-se a favor dels segons per 7-8. La classificació de l'esportivitat segueix comandada, exaequo, per Frutería Remi/Bar Enmi i Pub Tortuga, amb Toldos Raiva trepitjant-los