Un intens cap de setmana per al Club Natació Benicarló on Meritxell Sospedra va guanyar la medalla d'or de llarga distància, 3000 m, en la Fase Territorial del Campionat d'Espanya Junior en València junt a les 5 noves mínimes nacionals de Carlos Fuente i Joan Ferran Barrachina en el V Control Provincial a Castelló.

La Nadadora del Club Natació Benicarló, Meritxell Sospedra, va guanyar la medalla d'or després de protagonitzar una impecable carrera en els 3000 metres en el II Campionat Autonòmic de llarga distància de la Fase Territorial del Campionat d'Espanya celebrat el passat 21 de Gener de 2012 en la piscina coberta del poliesportiu de Benimàmet (València). Meritxell (junior 94) amb un crono final de 39:12 va nadar en aquesta final pel carrer 3 al costat de la nedadora olímpica Yurema Requena (absoluta 83). Amb aquesta nova marca en els 3000 metres Meritxell aconsegueix el primer lloc en el rànquing històric del Club com pionera en aquesta categoria i una mínima autonòmica al seu pas pels 1500 m a tan sols mil•lèsimes de la mínima absoluta.