Agònica victòria l'aconseguida el passat diumenge del junior, entrenat per Sergio Oms, davant el Llíria. El rival va anar tot el partit per davant en el marcador i els vuit punts d'avantatge que tenien mancant cinc minuts per a acabar semblaven definitius, però el junior del Benicarló va començar una remuntada que, per moments, va semblar que es truncaria per les pèrdues de baló. Els jugadors no es van rendir i amb una molt bona defensa van forçar uns passos i una falta en atac que van donar al Benicarló la possessió faltant 5 segons i amb l'opció d'empatar el partit. Yon Gracia va anotar fàcilment i el partit va haver d'anar a la pròrroga. En la mateixa el Benicarló sí que va ser superior i el tir lliure anotat per Pau París deixava a l'equip valencià amb dos punts de desavantatge faltant 20 segons. La defensa benicarlanda va cometre una falta amb el que el jugador de Llíria podia enviar el partit a una segona pròrroga si anotava els dos tirs lliures. Afortunadament la pressió d'un pavelló municipal replet de públic va fer que un dels dos llançaments no entrara, fet que va fer embogir als afeccionats. Al final 64-63 i quarta posició en la taula per a l'equip benicarlando.

El sénior, que entrena Francisco Camós, també va aconseguir una important victòria, en un partit en el quel van anar tot el temps per davant en el marcador. En alguns moments el CB Massamagrell es va acostar bastant al Benicarló, però al final l'encert ofensiu no va donar opció a l'equip valencià que va acabar caent per 64-58.

El CB Borriana no va donar cap opció al cadet masculí, i va aconseguir la victòria per 101-45. El cadete femení es va veure implicat en una desagradable polèmica al suspendre l'àrbitre el partit que havia d'enfrontar-lo al Godella, per un retard de 12 minuts a l'arribada al pavelló. L'infantil masculí de Kiko Royo va continuar la seua línia de bon joc dominant de principi el seu partit contra el CB Morvedre i guanyant per 52-31.

Els més menuts del club, l'equip Benjamí, es van desplaçar a Sant Carles de la Ràpita per a participar en els Trobades organitzades per la Federació Catalana de Básquet. Va ser un matí en la qual allò important era passar-s’ho bé i divertir-se practicant el seu esport favorit, i per la qual cosa tots els jugadors i jugadores van rebre una medalla commemorativa. La pròxima cita serà a Amposta el 22 d'abril.