nEl Club Triatló Basiliscus va tindre representació al classificatori per al campionat d'Espanya de triatló, en categoria sub-23, al triatló de Madrid. Aquesta competició es va celebrar el passat diumenge 27 de maig en l'entorn de la " Casa de Campo", que va ser seu eixe mateix cap de setmana de les series mundial de triatló.

El benicarlando Ferran Remolina Rallo va prendre part en la prova de Triatló Sprint, que constava de 750m. de natació, 23km. de ciclisme -en un circuit amb important desnivell- i 5km. de carrera a peu, igualment amb desnivell.

Un dia ideal per a la practica esportiva amb 28º de temperatura ambient i 23º a l'aigua. A les 10:45h es donava l'eixida als 400 triatletes, 33 de la categoria de Ferran que lluitarien per les 11 places que donaven accés al Campionat d'Espanya de triatló en la categoria sub-23. Ferran va realitzar una excel•lent natació, sortint de l'aigua en sexta posició. El segment de ciclisme va ser un patiment continu, per les dures rampes del circuit i per no ser el seu punt fort. Contràriament, en la cursa a peu Ferran va tindre que donar-ho tot marcant el millor temps parcial, corrents inclús a ritmes de triatletes d'elit nacional. Finalment va aconseguir classificar-se en 8º posició de la categoria i el 38 de la general, aconseguint d'aquesta manera la classificació per al Campionat d'Espanya que es celebrarà el mes de setembre.

Desde el Club Triatló Basiliscus volem donar-li l'enhorabona per la classificació i animar-lo a continuar en la progressió.