El Club Natació Benicarló es va desplaçar aquest passat cap de setmana 16 i 17 de Juny de 2012 a la piscina municipal de Sedaví (València) per a disputar, juntament amb altres 36 equips, la XXX Edició dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana amb un total de 253 participants amb mínimes autonòmiques.

L'equip benicarlando va estar compost per 8 nedadors i nedadores de la categoria Aleví, recompensa al gran treball realitzat durant l'actual temporada i una fantàstica oportunitat per a exhibir-se al més alt nivell autonòmic. La millor notícia després de l'àmplia llista de convocats per mèrits propis, van ser els interessants resultats com equip amb el suport dels familiars desplaçats amb aquestes joves promeses, un reforç molt positiu i encoratjador.

Destacar els resultats individuals de Marc Vea, 6é en els 400 m estils i 8é en els 400 m lliures; Ester Segura 6a en els 400 m estils i Gemma Rillo 8a en els 200 m braça. L'equip femení també va presentar equip de relleus en els 4x100 m lliures i estils.

I aquest pròxim diumenge 24 de Juny a partir de les 10:30 hores se celebrarà la XXII Edició de la Travessia de Sant Pere en aigües del port de la nostra ciutat.

Us esperem!