Aquesta setmana, en la sala de premsa del Pavelló Poliesportiu de Benicarló, es donava a conèixer als mitjans informatius de la comarca, el que serà entrenador per a la pròxima campanya del Castell de Peníscola-Benicarló de futbol sala, en la Segona Divisió, Ricardo Íñiguez. Es va aprofitar per a presentar públicament la campanya de captació de socis per a aconseguir el suport dels afeccionats.

El nou entrenador de l'equip del Baix Maestrat ha estat com tècnic fins la passada temporada al Maristas de València, on va aconseguir tancar una temporada molt bona, pel que és coneixedor de la categoria, punt important per a la junta directiva, ja que aquesta temporada la meta per a l'equip serà aconseguir mantenir la categoria amb els menys problemes possibles i amb un equip amb jugadors de la zona, amb reforços puntuals que indicarà l'entrenador.

En la campanya d'abonaments cal destacar que aquests són assequibles, amb un import de 50 euros, 40 per a jubilats i desocupats, així com un VIP de 150 euros. Uns preus per a aconseguir un bon nombre d'abonats i que els donarà dret a veure tots els partits; pretemporada, Lliga i Copa del Rei.