El passat cap de setmana es va celebrar a la ciutat de Toledo, el campionat d'Espanya Promesa a l'aire lliure d’atletisme, en el qual l'atleta benicarlanda Cristina Ferrando va aconseguir la segona plaça del podi.

A les set de la vesprada del diumenge, amb una temperatura de 40º, se celebrà la prova de salt d'altura en la qual l'atleta benicarlanda del Playas de Castellón, Cristina Ferrando Forés, es proclamà de nou subcampiona d'Espanya, aconseguint saltar per sobre dels 1,76 metres.

Cristina arribava a Toledo amb molt bones sensacions, després de participar en el meeting internacional de Madrid dues setmanes abans, al costat de la campiona d'Europa Ruth Beitia i les millors saltadores russes i ucrainianes del moment, on va saltar per sobre de 1,78 metres. Per això l’1,76 de Toledo li va saber a poc atés que, indubtablement, estava en condicions de superar aquest registre en condicions normals, com així ho va demostrar al meeting internacional de Madrid.

Aquest cap de setmana participara, al costat de la seua germana Beatriz, que dissabte passat saltava a Torrent 1,74 metres, com a preparació del Campionat d'Espanya absolut a celebrar en la ciutat de Pamplona, on les dues atletes benicarlandas estan classificades.