Els dies 28 de febrer i 1 de març a la piscina olímpica de Castelló, va tindre lloc el trofeu JL Ballester, reservat a les categories benjamí i aleví, reunint una impressionant quantitat de joves nedadors (531).

El Club Natació Benicarló va presentar, un equip de 26 nedadors, dirigits per Myriam Martínez.

Formaren l’equip dels alevins: Sara Vea, Laura Verge, Sara Troncho, Raul Carbó, Oriol Lluch, Aitor Gil, Sergi Saura, David García, Óscar García, Joan Martín i l’equip dels benjamins: Henar Ávila, Maria Verge, Noemí Verge, Laia García, Alejandra Oroian, Joana Bel, Ainhoa Baró, Diego Pérez, Dylan Villanueva, Eric Alberich, Isaac Vendrell, Joan Ballester, Guillem Tomas, Óscar Balaguer, Bruno Moliner i Joan Verge.

Les actuacions més brillants foren les de Sergi Saura,  que va guanyar la plata als 100 lliures i el bronze als 200 lliures; Óscar García,  que va obtindre la plata als 100 esquena i la de David García,  que va aconseguir el bronze als 200 braça.

Per alguns dels benjamins era el primer cop que competien en piscina de 50 metres i va ser una experiència molt interessant.

GEMMA LABÈRNIA VA PARTICIPAR  AL CAMPIONAT D’ESPANYA INFANTIL D’HIVERN DE CADIS.

La fenomenal bracista del Club Natació Benicarló Gemma Labèrnia va participar al campionat d’Espanya infantil d’hivern que es va disputar a Càdis el dia 27 de febrer.

Va nadar la prova dels 200 braça i va tindre una molt meritòria actuació. Nadant, altre cop, en temps de mínima nacional, va quedar prop de classificar-se per a la final vespertina.

Aquesta és la 5a vegada que Labèrnia (de 13 anys encara) participa en un campionat nacional.

L’entrenadora Lucia Vicente que va anar amb la nedadora a Cadis, estava molt satisfeta del rendiment d’una Gemma que va agafant-li les mides a la  competició nacional i, cada cop, rendeix a més nivell en les grans ocasions.

PRÒXIMA COMPETICIÓ:

CAMPIONAT AUTONÒMIC D’HIVERN INFANTIL I JÚNIOR A CASTELLÓ 7-8 DE MARÇ DE 2015