Idiosincràsia local
Fa un temps ja em parlàvem, o això creiem (com parlem de tantes coses, de vegades se’ns en va l’olla i...), però, per si de cas, ara n'hem tret la imatge que ho confirma. Sí, si mireu la imatge voreu que a la nova i flamant oficina de correu hi ha un rètol que diu que en horari no laboral les cartes s’han de dipositar... a la bústia de Muchola. Fotre tu, una oficina de cartes on no es poden deixar sobres! Berlanguià!

Mar Xic-art
El dia de cap d'any, un tafaner que havia menjat i begut massa la nit anterior va decidir anar a cremar calories passejant-se per la vora de la Mar Xica. Quina sorpresa va tindre quan en arribar aproximadament a l'altura de la caseta dels socorristes es va trobar amb les boniques escultures que apareixen a la fotografia. Qui n'havia sigut l'artista? De ben segur que allò no era cosa d'algun borratxo de la nit anterior perquè les pedretes estaven posades amb cura i paciència i, sobretot, amb una clara vocació estètica. L'exposició a l'aire lliure va durar tan sols dos dies perquè, suposem, allò devia ser massa temptador per a qualsevol jove amb ímpetus destructius.

Un vi coixo
Ens hem assabentat, i són paraules literals, que “el projecte del vi de Carlon comença a caminar”. A vore, que vol dir això de caminar? Per arribar a vi abans hauran de fer la verema, no? Doncs primer hauran de veremar, no? I, a més, aquesta sí que és bona! Resulta que allò que era l’AIDIMA, l’institut de la fusta que va fer “crac”, que havia de ser la seu del Centre de Desenvolupament Empresarial, ara serà... una bodega! Pren, ceba! Sí, sí, el que heu llegit, diu el regidor de Promoció Econòmica, un nom ben bufat el seu si tenim en compte que aquesta és la primera empresa que aconsegueix que s'hi assente, que aquest centre compta “amb unes naus que compleixen les condicions adequades per a l'emmagatzemament del vi”. Apa, com tot és fusta, sense saber-ho  passarem d’emmagatzemar mobles a emmagatzemar bocois! I del vi de Carlon! Després diran que els banquers fan economia virtual! Ací la fem espirituosa!
...
+ info La Veu en paper

TORNA A LA PORTADA DEL NÚMERO 867