Sra. directora de la Veu de Benicarló:

Des que ha començat la campanya electoral he decidit no escoltar les notícies, ni mirar els telediaris, ni llegir la premsa. És superior a mi. No vull sentir despropòsits ni sentir coses que afecten negativament la meua salut mental.
Això sí, quan vaig pel carrer miro els cartells amb les fotos d'estudi del candidat a l'alcaldia i me'n ric. Marcelino ens diu que Benicarló va pel bon camí. Té tota la raó: no anem ni per carreteres, que no estan fetes, ni per tren, que per anar a Castelló o a València hem de rascar-nos la butxaca de mala manera. No tenim regionals. Sí senyor, anem pel bon camí, però no ens diu cap a on. Podem anar cap a Europa, ponem anar cap a la Meseta i podem anar cap a l'Àfrica. Si anem cal a ponent o cap al sud ho tenim clar. El senyor Marcelino no m'inspira confiança: és com Zapatero, un mentirós. Fa quatre anys ens va prometre l'oro i el moro i que si no se n'aniria... i no res, cinc duros del pla Zp i tres del Confiança. No res més.
Amb el PSOE guanyem tots ... totes. Que guanyem? Una clatellada? El PSOE valencià, igual que el PP, només té una ambició: anar a Madrid. El País Valencià els importa ben poc. Ho han demostrat infinites vegades. De la candidata, Xaro, no podem parlar, encara no ha manat.
N més ens faltes tu. Sona a títol de cançó. Això és el que ens diu Ricardo. Després de l'esbarrada de fa vui anys, ara només falto jo? Falta molta gent, molta, i recuperar-la pot ser cosa de molts anys. El BLOC, el BLOC ...!
Josep des d'Esquerra ens diu que ara toca canvi. Això del canvi està molt gastat. Ja ho deien els nostres avis: de moliner canviaràs, però de lladre no t'escaparàs. Tot i que açò va per tots en aquest últim cas no li pertocaria perquè encara tampoc ha manat. Així que confiem que per una vegada aquesta dita siga mentida. L'esperança és l'últim que es perd.
De Yacub no podem dir res, en boca tancada no entren mosques. No he vist cap eslògan
Vist el panorama, aquestes eleccions no penso donar el vot a ningú. Jo no vaig votar la constitució per a arribar a aquest punt. La democràcia es mereix alguna cosa millor que Pps i Psoes.
Ah, l'amic Camps diu que està centrat en mi. Que es centre en sa tia o amb el sastre. A mi que em deixe tranquil que jo ni em centro en ell, ni el miro, ni l'escolto. Em carrega molt.