Senyora directora,

Vull manifestar l'estat de tristor i de sequera que gasta la font que hi ha al carrer del Mestre José Antonio Valls Subirats, darrere de l'Església de Santa Maria i enfront de la seu del Partit Popular.

Home tu, ara que havien reparat i disposat en aquest lloc un nou punt d'aigua encerclat per petites peces de mosaic amb colors delicats i dibuixant algun escut de Benicarló per embellir el carrer, doncs això, ara van i el deshidraten. Però del tot, dessecat del tot, encara que hi queda un tollet d'aigua agonitzant que no el volen ni les mosques. Cal dir que el broc regalador de l'aigua no  ha treballat mai amb empenta i alegria. Però feia bon paper i s'escoltava el soroll de la caiguda de l'aigua. I tot bonic.

Doncs sembla que ara ja s'ha acabat. No hi ha aigua per a la font. Ara hi ha xiquets i xiquetes que hi juguen per dins i trenquen les peces de mosaic. Fantàstic, tu!

Doncs això volia dir. Els escassos punts d'aigua que tenim a Benicarló es poden comptar amb la meitat de dits d'una mà i ara han fet fora aquest. Llàstima perquè amb el cantussol de l'aigua et fixaves menys en les missatges “creatius” que embruten les parets de l'entorn.

(clica damunt la foto per a veure els seus "detalls")