Li he pegat quatre o cinc ullades. Pàgina avant, pàgina enrere. Començant pel final i acabant pel principi. Obrint pel mig i mirant pàgines aleatòriament. He pensat que això no podia ser, que el més normal és que no em trobés bé. Com és possible? Per més voltes que li he pegat, no he trobat l'espurna que fa encendre la meua neurona i la posa en marxa.

Si, tot està molt bé. La nostra cooperativa guanya més diners que l'any passat. Això vol dir que hi ha una bona gestió i que molta gent manté els seus llocs de treball. Només ens cal imaginar-nos què passaria si no hi hagués tant d'intermediari especulador que s'emporta la major part del pastís. O siga, que qui ni sembra ni cull, és qui més benefici trau de l'esforç i la suor dels nostres llauradors. Tota una explicació del que és el món actual i aquest capitalisme salvatge sense control en mans d'especuladors. Per supost, encara els hem de donar les gràcies per la seua feina. Això és lo món al revés.

Ja tornem. Però això no és d'ara i no voldria ser pesat perquè ningú no em fa cas. He vist varies vegades escrit això de comunitat valenciana. Com vam quedar?

...

+info La Veu en paper