Temes diversos amb espelmes diverses

Certament, el començament del curs polític benicarlando no està exempt de diversos enrenous que s'han reunit com si fossen una mena de borrasca de tardor... anticipada per a l'equip de govern socialista.

En primer lloc tenim el tema del Centre comercial Costa Azahar (vorem si continuarà amb aquest nom si la cosa rutlla), que sembla vol reviscolar, amb una empresa interessada en ficar-lo altra vegada en marxa on, per fi, semblaria que la problemàtica principal que eren els accessos, estaria solucionada. Seria una bona notícia per donar vida a aquell solar ara fantasmagòric.

En segon lloc tenim el tema de la piscina municipal, catalogat segons la nostra alcaldessa, com el més important damunt la taula en estos moments. I no ens estranya, una instal·lació esportiva com aquesta que s'ha anat fent malbé per la desídia de tots els consistoris que hem tingut des de la seua inauguració, i que no va tenir cap control, principalment per part dels populars benicarlandos que van fer la primera adjudicació. A partir d'ací ha esta tot un rosari de despropòsits, a quin més gran i pitjor, amb una segona adjudicació (també dels populars, molt discutida, que en el seu moment va ser catalogada de a dit), que va ser declarada nul·la de Ple dret. Seria allò de sortir del foc per a caure a les brases. I ara, només faltava l'estocada de la Covid, que l'ha deixat tancada a l'espera de no sé sap quina nova licitació (que porta anys i panys mirant de sortir), i que ha deixat el Club Natació Benicarló en una situació molt delicada per la falta d'aigua per als seus nadadors de competició. Un Club pendent, només, de la paraula de l'alcaldessa que en roda de premsa sí els hi va prometre eixa aigua, a la piscina municipal, perquè puguen retornar a la seua activitat. Que vagen ficant espelmes a alguns sant...

Un altre despropòsit, la carretera del bulevard que s'ha acabat enquistant i que sembla té tots els números d'acabar als tribunals, segons la pròpia alcaldessa. Entre l'empresa que deia que el projecte tècnic era un nyap i l'ajuntament que l'empresa es volia aprofitar de la baixa que va fer per cobrar més, ara ens trobem amb la carretera empantanada. Més espelmes per a vore si algun altre sant... li troba solució.

I acabarem amb dos temes no menys importants, la nova escola, reconvertida sobtadament amb barracons fins que es construïsca, i el conservatori... que deixarà de ser municipal, per al curs 2021-2022.

Es gira feina al nostre ajuntament. Vorem si les espelmes fan efecte.

TORNA A LA PORTADA DEL NÚMERO 1251