1300 VEUS

Certament, és un xifra prou rodona que demostra la voluntat, sense ella un projecte com La Veu de Benicarló i damunt en valencià, difícilment hagués estat possible. Tal volta siga una mica pretensiós catalogar-lo com a projecte, però per a tots els que hem ajudat a portar-lo fins on ha arribat, 27 anys després, ha estat el nostre projecte més representatiu de caire local mai vist a les nostres comarques. I n'estem orgullosos. Orgullosos de totes les persones que el van fer possible, que l'estan fent possible, i que el faran possible. A totes moltes gràcies.


EL REFRANYER DEL BOULEVARD

És parlar de tot l'embolic del bulevard i una altra vegada ens ve al cap això que "Amb les coses de palau val més asseure's" . Això és veritat, que la burocràcia és un difícil camí que recórrer. Difícil però necessari moltes vegades per a garantir que les coses es fan correctament. Els ciutadans, en aquest cas, assistim atònits a un serial del qual només ens interessa que la carretera s'acabe al més prompte possible.

Un altre refrany conegut és aqueix de "Massa de pressa cuinat, o és cru o s'ha cremat" i a propòsit del mateix, hom pot pensar si no seran moltes les vegades que per interés polític s'acceleren les decisions. Això és difícil de saber, suposm, per això l'olor a socarrimi.

Finalment, diuen que "No per molt matinar clareja més d'hora" i en aqueix capítol ens trobem, que veient els projectes com la carretera o la biblioteca, matinar es matina, però el que és començar el dia... tarda.

LA VEU DE BENICARLÓ | NÚM. 1300 | 17 DE SETEMBRE DE 2021