El fenomen mediàtic televisiu per excel•lència de la temporada, Maribel Gil (Masterchef), aterra a Benicarló amb totes les conseqüències.

Després del seu pas pel programa Masterchef, on va acabar convertint-se en la seua anima matter, arriba als aparadors de les llibreries el seu llibre de receptes del programa. I ací és on, a diferència dels llibres de receptes a l’ús, canvia radicalment la història. Amb un llenguatge planer, aquest terratrèmol televisiu que ha sabut guanyar-se el cor de la gent amb el seu “santo Cristo de la mar” o les carxofes de Benicarló, i que ha aconseguit ficar al mapa culinari, i no només culinari, el nom del nostre poble amb les nostres carxofes amb denominació d’origen, ens presenta una mena de diari del seu pas pel programa guarnit de tot un seguit de receptes amb una saborosa mescla de sentiment i entusiasme que segurament delectarà tothom. El curiós d’aquest llibre, a banda del susdit diari que amenitza la lectura del les receptes, és que moltes d’aquestes porta el nom de qui li les va ensenyar. Tot un detall per la seua part.

Maribel ha tornat al dia a dia del seu taller de boixets, que és el que li agrada, però tot i així no es pot escapolir d’aquesta nova realitat i per això aquest divendres 27 a les 7 de la vesprada, a la Llibreria Grèvol, la podrem trobar en la seua nova “salsa” presentant i firmant el seu llibre “El diario de recetas de Maribel. Masterchef”.

Una cita que, sens dubte, ha de marcar el calendari dels esdeveniments mediàtics benicarlandos.

Us esperem!