Carxofa 1: entre els encerts del programa de festes està apostar pels actes infantils... on normalment no cap ni una agulla. L'espectale del mag i la xocolatada del dimarts va ser una bona mostra d’això. A la plaça del Ví de Carlón hi havia tants xiquets, que no corria ni l'aire!!!! impresionant!!!!!

Carxofa 2: a l'Associació Pere de Thous per haver sigut els únics que, amb notabilíssim èxit, han gosat portar al nostre poble una actuació de música en valencià. L'actuació del grup de música tradicional Som Sonats va rebre una monumental ovació en acabar. Pot ser algú va pensar que fins i tot desproporcionada. Els xics ho van fer bé, però encara els falta rodatge. Però el motiu de l'ovació, és més bé l'escassetat d'actuacions amb el valencià com a llengua vehicular, que fa que el públic ens tornem un poc bojos quan tenim la sort de disfrutar-ne d'una a Benicarló. Gràcies Sonats i gràcies Pere de Thous! Alguns de la Comissió de Festes s’ho hauria de fer mirar


Panissola: per a Marçalet, regidor vitalici. A meitat serenata de Sant Bartomeu li truquen per telèfon, o truca ell, s'aixeca, passa de l'agraïment a personalitats i torna quan s'acaba el concert. Si els regidors van al concert per sortir a la foto o quedar bé, més val que es queden a casa i, així, deixaran cadires lliures i molta de la gent que està parada podran seure.