CARXOFA  Excepcionalment, a l'equip de govern del nostre ajuntament, per donar suport a l'aprovació d'una moció presentada per l'oposició que demanava la retirada del decret 1/2012 del consell, més conegut com a decret de les retallades, donant suport, d'aquesta manera a les mobilitzacions dels treballadors de l'administració valenciana per aquest mateix motiu. I per desmarcar-se d'aquesta manera del que han fet els seus companys de partit en la resta d'ajuntaments valencians. I sobretot desvinculant-se dels seus companys del poble del costat que han aprofitat la maror per intentar desprestigiar als funcionaris amb tot un seguit de mentides i despropòsits impropis d'una societat civilitzada.

CARXOFA: A la banda de música que diumenge participarà en un importantíssim certamen que se celebrarà a la Sénia. No sabem si guanyaran o no, però la preparació que s'ha dut a terme ja és una veritable victòria!


PANISSOLA: A Marianico el Recorto i a la seua Esperanza Aguirre. Si els deixen manar quinze dies més, s'ho carregaran tot i encara haurem de donar-los les gràcies. La panissola, a aquest parell i, òbviament no cal dir-ho, a tots aquells que riuen les seues gracietes.