El sector gastronòmic de Benicarló està d'enhorabona. Durant els últims dies sis establiments de la ciutat han rebut el reconeixement d'estrictes jurats que han reconegut el bon fer de les cuines i obradors benicarlandos. Així, el restaurant Sant Gregori ha rebut el prestigiós Solete de la Guia Repsol, Morente Panaderos rebia la tercera estrella Dir Informàtica i el restaurant Cor de Carxofa, era distingit amb quatre raves de la prestigiosa guia We’re Smart Green Guide. Per si fora poc, el xef Roberto Pau renovava el reconeixement Bib Gourmand i Raúl Resino revalidava la seua estrella Michelin esta mateixa setmana.

Aquests resultats són una xicoteta mostra del treball callat i constant que realitzen els xefs benicarlandos i des de l'obrador de Morente, sempre buscant la distinció, la persuasió de nous paladars i la perfecció en el seu treball.
...

RESINO, EL XEF PESCADOR
Raúl Resino, conegut com el xef-pescador, reflecteix la seua filosofia en una insòlita frase: "Cuinem com pensem, no pensem com cuinarem".

...
PAU, BIB GOURMAND
La Guia Michelin ha creat aquest nou apartat per distingir les millors relaciones qualitat-preu. El Pau, asseguren, és “un restaurant modern, desenfadat i de marcats aires mediterranis en el qual preval la humilitat, perquè no és estrany veure al xef-propietari atenent la sala i explicant els plats als comensals.
...


EL SOLET DE SANT GREGORI
La bona notícia per al Restaurant Sant Gregori saltava durant la Gala de lliurament dels premis Soletes Repsol que es va celebrar en Mediterrània Gastronoma.
...

MORENTE, PA TRIPITiDOR
I MORENTE PANADEROS rebia també aquests dies la seua tercera estrella que l'identifica com una de les 100 millors fleques d'Espanya. Les Estrelles Dir Informàtica s'entreguen als millors forners d'Espanya.
...


RAVES PER A COR DE CARXOFA
Tanca el nostre particular Olimp gastronòmic el restaurant COR DE CARXOFA, que amb el xef Anay Bueno al front, va entrar en la prestigiosa guia que premia als millors restaurants de verdures del món.
...
+info La Veu en paper

LA VEU DE BENICARLÓ | NÚM. 1359 | 25 DE NOVEMBRE DE 2022