L’Ajuntament de Benicarló ha convocat un any més les diferents línies de subvencions adreçades a esportistes i entitats esportives de Benicarló. Així, es convoquen Beques per a esportistes individuals, per la realització d'esdeveniments esportius, per als esportistes d'elit i alt rendiment i per la participació en competicions federades. Un ampli ventall que no ha satisfet a les entitats esportives del municipi, que es queixen de les debilitats de la convocatòria. Sostenen que “no és normal traure la subvenció del 2021 al setembre del 2022... acabant l'any. La resolució serà al final del 2022 principis del 2023 i cobrar per allà a mitjans 2023”. A més, diuen que “aquest ajuntament és l’unic que no va amb l’any. Dos anys... de retard. Que te pareix que tarden dos anys a tu en pagar-te?”, comenten des d'algunes associacions.
..


SUBVENCIONS PER A ESDEVENIMENTS ESPORTIUS ESPECIALS.
Per a aquesta convocatòria, l'esdeveniment o activitat esportiva especial, per la qual se sol·licite la subvenció, haurà d'estar organitzada i realitzada per clubs esportius locals o seccions esportives d'entitats locals, i hauran de celebrar-se a Benicarló. A més, l'esdeveniment o activitat pel qual se sol·licite subvenció, haurà de contemplar alguna de les característiques contemplades en la convocatòria. Per exemple, que se celebre finals en Campionats Autonòmics, de fases finals o semifinals en Campionats d'Espanya (i Copes de S. M. El Rei o de la Reina) o fases classificatòries o selectives per a Campionats d'Europa, Mundials o Jocs Olímpics.
...


BEQUES ESPORTIVES INDIVIDUALS
Aquesta convocatòria de beques, té per objecte regular la concessió d'ajudes econòmiques esportistes locals, que desenvolupen la seua activitat esportiva en l'àmbit federat, i els èxits i els assoliments del qual competitius precisen d'impuls i foment municipal per a millorar la seua especialització cap a l'excel·lència esportiva.
...


SUBVENCIONS PER A COMPETICIONS OFICIALS D'ÀMBIT NACIONAL O INTERNACIONAL
Altra de les convocatòries va dirigit a clubs esportius sense ànim de lucre, per la seua participació en competicions esportives oficials d'àmbit nacional o internacional, en modalitats esportives d'esport col·lectiu d'equip, així com aquelles d'àmbit autonòmic (amb dret a ascens/promoció a nacional).
...
+info La veu en paper

LA VEU DE BENICARLÓ | NÚM. 1348 | 9 DE SETEMBRE DE 2022