Benicarló ha presentat una ambiciosa programació per a les Festes Patronals 2022, de les que es dessitja un «esperat retorn a la normalitat», tal i com ha reconegut el regidor de Festes i Falles, Pedro Manchón. «Hem apostat per una programació molt diversa que recull les diferents sensibilitats del teixit associatiu de Benicarló i amb una consideració molt especial cap a la nostra gent, tal i com hem fet els últims dos anys», va dir Manchón.
...
Els actes de Festes començaran el proper divendres 19 d’agost, quan tindrà lloc la proclamació de la Reina de les Festes, Paula Maluenda, i les dames i cavallers de la seua cort d’honor, a la plaça de Sant Bartomeu.

ACTUACIONS MUSICALS
Pel que fa a les actuacions musicals, a la plaça de la Constitució tindrà lloc el concert del grup Búhos (divendres, 26 d'agost) i el BLó Fest, una aposta per les formacions musicals benicarlandes que reunirà el 23 d'agost els grups Entre Cuatro, Palo Domado, Valiente Bosque i Emlan. Pel que fa a l'Orquesta Panorama, el recital tindrà lloc al pati del CEIP Eduardo Martínez Ródenas. Les entrades per als espectacles musicals com també per als bous es poden adquirir directament des del web municipal www.benicarlo.org
...

BOUS I PENYES
Fora del programa institucional, la Coordinadora de Penyes, ha preparat també un extensíssim llistat d'activitats que es concentraran a la plaça del Ministre Marcelino Domingo.
...

CAMPANYES DE PREVENCIÓ
I com ja és tradicional, des del consistori s’han ficat en marxa dos campanyes de prevenció i sensibilització que es duran a terme amb motiu de les Festes Patronals. Les dos campanyes tenen com a objectiu la prevenció. D'una banda, sobre el consum abusiu d'alcohol i altres drogues i, de l'altra, sobre les violències masclistes i lgtbifòbiques que es poden donar en els espais d'oci.
...

+info La veu en paper

LA VEU DE BENICARLÓ | NÚM. 1344 | 12 DE AGOSTO DE 2022