Caixa Benicarló va tancar l'any passat amb un balanç per damunt dels 400 milions d'euros i un benefici d'1,2 milions d'euros, segons dades que revela l'Informe Anual 2021. Es tracta d'un increment que se situa en un 57% superior al de 2020. Gràcies als seus resultats, l'entitat que dirigeix José Manuel Galán Foix, destinarà al creixement social, cultural i esportiu del seu entorn 170 mil euros. Els comptes anuals de l'entitat de crèdit cooperativa benicarlanda es van presentar en l'Assemblea General Ordinària, celebrada a l'Auditori Pedro Mercader de la ciutat. Juntament al director general van presidir la reunió el president, Vicent París Forés, així com el secretari, José Luís Fandos i el director de la Unitat Global de Risc, Santiago Machordom Bautista.

En l'acte el director general de l'entitat, José Manuel Galán Foix, es va referir als resultats del 2021 assegurant que “en el total de l'actiu arribem als 403 milions d'euros al tancament de l'exercici 2021, davant els quasi 357 milions d'euros de l'any 2020.
...

FORT COMPROMÍS SOCIAL
Actualment, Caixa Benicarló ocupa 30 persones en les seues 5 oficines de Benicarló, Peníscola, Càlig i l'extensió de Cervera, exercitant una banca cooperativa i de proximitat. També la seua integració en el Grup Cooperatiu Solventia i les seues aliances amb altres empreses de serveis li permeten desenvolupar la seua activitat des d'un concepte més eficient, global i universal.
En l'àmbit social, el president, Vicent París Forés, va destacar el ferm compromís que la seua entitat té amb la societat que l'envolta i va ressaltar la confiança, com a aspecte clau en la relació entre els seus socis i clients.
...

NOU RÈCORD DE FACTURACIÓ I UN CREIXEMENT DEL 5,26% EN EL 75 ANIVERSARI DE BENIHORT
No és l’única empresa benicarlanda que ha presentat un resultat positiu en estos temps complicats. Un any més Benihort es posiciona com a empresa de referència en la comercialització de productes agroalimentaris d'àmbit nacional. Ho demostren els resultats de la cooperativa benicarlanda de 2021, presentats en l'Assemblea General Ordinària del dimarts 21 de juny. I és que l'empresa que presideix Sergio Ortiz Bueno, va registrar en la campanya del seu 75 aniversari un nou rècord de facturació de 49.905.646€ i un creixement del 5,26%.
...

+info La Veu en paper

LA VEU DE BENICARLÓ | NÚM. 1339 | 1 DE JULIOL DE 2022