AGUSTÍN MARTÍNEZ, CAMPIÓ D'ESPANYA D'HALTEROFÍLIA

El benicarlando Agustín Tadeo Martínez Curto s'ha proclamat Campió d'Espanya d'Halterofília, celebrat a Gijón, en les categories M40 (categoria d'edat) i Cat109 (categoria de pes corporal). En els seus dos moviments olímpics va aconseguir alçar un total de 225 kg.: l'arrancada de 105kg. i en dos temps 120kg.. Agustín competia amb l'equip de la Comunitat Valenciana representant al Club Halterofília de Sagunt. I és que el camí d'Agustín per a complir el seu objectiu no ha sigut fàcil. El que va començar sent una afició, es va convertir a poc a poc en un repte per a aquest atleta benicarlando, que va descobrir que no existeix a la comarca cap gimnàs que estiga en la federació.
...
L'halterofília és un esport Olímpic, encara que de moment, Agustín té posat l'objectiu en el pròxim Europeu que se celebrarà a Polònia.

I DAVID FOIX, CAMPIÓ DEL MÓN DE PESCA

No és l'única bona notícia en competicions esportives a Benicarló. David Foix Giner, del Club de Pesca esportiva Benicarló es va proclamar Campió del món Júnior de pesca de riba al campionat que es va celebra el passat mes d’abril. El benicarlando va participar al Campionat Mar Costa U- 21 que es va celebrar en la localitat francesa de La Tremblade. David va aconseguir una medalla d'or tant en individual com en nacions, en la categoria de llançat mar costa. No és la primera vegada que David aconsegueix el títol, que ja ha guanyat en diverses ocasions.
....
La Pesca Marítima des de Costa al Llançat (Mar-Costa) és la Pesca Esportiva practicada en masses d'aigua marines, exercida en hores diürnes o nocturnes, amb una configuració de ribes des de les quals practicar-la (penya-segats, platges, ports, etc.) i espècies piscícoles que permeten les millors condicions de pesca per a tots els esportistes.
...
+info La veu en paper

LA VEU DE BENICARLÓ | NÚM. 1335 | 3 DE JUNY DE 2022