RECONEIXIMENT AL MÓN CULTURAL I SOCIAL

Si a Benicarló hi ha una noticia relacionada amb les Festes Patronals que la ciutat espera amb expectació, és la del nomenament de les persones destacades. Triades als respectius consells municipals, les entitats culturals i socials rendeixen així homenatge a una trajectòria vital o a una actuació concreta que s’ha fet pel bé de la societat. Es tracta, per tant, d’un reconeixement de la societat benicarlanda cap als seus, en un intent de trencar el mite de que cap persona és profeta a la seua terra. Enguany, el plenari del Consell Municipal de Cultura ha acordat proposar la musicòloga, cantant, ballarina, intèrpret i professora de música Luisa Maria López Prats, 'Lissy', com a Persona Destacada en l'Àmbit Cultural de l'any 2021 en reconeixement a la seua tasca en l'ensenyament, la creació i la difusió de la música i la dansa a Benicarló. La premiada descrivia així com es va assabentar del seu nomenament: “cronològicament: al sofà, trucada telefònica, sorpresa inesperada, suor freda, i de cop una allau de felicitacions i mostres d'estima sense aturador. Em sento tan afalagada... Només puc dir GRÀCIES a tots, i per tot. La meua vida és la que he construït amb vosaltres i per tot això no em puc sentir més feliç. US ESTIMO!!!”.


RECONEIXIMENT SOCIAL

Altre dels reconeixements que més respecte té entre els benicarlandos és el de la Persona o Entitat Destacada en l'Àmbit Social. Enguany, el plenari del Consell Municipal de Benestar Social ha acordat proposar el personal dels Serveis Socials Municipals d'Atenció Primària Bàsica i Específica de l'Ajuntament de Benicarló i al personal dels Serveis Socials d'Atenció Secundària de l'OACSE (Organisme Autònom de Centres Socials Especialitzats) com a Entitat Destacada en l'Àmbit Social de l'any 2021 per la seua implicació, dedicació, tracte humà i compromís amb la ciutadania durant la crisi sanitària provocada per la covid-19.

...
I TAMBÉ TENIM MANTENIDOR

I també tenim mantenidor. Enguany, serà l'actor, director i guionista benicarlando Àngel Fígols, l'encarregat de llegir el pregó inaugural de les Festes la nit del 21 d'agost. Àngel Fígols (Benicarló, 1976) és llicenciat en Art Dramàtic per l'Escola Superior d'Art Dramàtic (ESAD) de València i és conegut sobretot per la seua aparició en sèries televisives com L'Alqueria Blanca, La Vall i La Forastera.
...
+info La Veu en paper

LA VEU DE BENICARLÓ | NÚM. 1294 | 30 DE JULIOL DE 2021