BENICARLÓ I L’ART URBÀ
Les darreres rutes presentades són el cicle de visites guiades d'art urbà que discorrerà per les places, carrers i racons de Benicarló i que tindrà lloc al llarg dels dies 17, 24 i 31 de juliol; 7,14, 21 i 28 d'agost i els dies 4 i 11 de setembre. Isabel Cardona, regidora de Turisme, ha explicat que els murals que poblen els espais urbans de Benicarló «conformen una àmplia mostra de diferents expressions artístiques i llenguatges culturals i creatius en l'espai públic». En els últims anys, l'ajuntament ha impulsat la realització de 18 murals de gran format a través de la iniciativa «Candem Bló» emmarcada dins del programa de les Festes Patronals, que ha comptat amb la participació de destacats artistes urbans locals, nacionals i internacionals.
La regidora ha subratllat que ara «Benicarló vol convertir esta ruta artística en un nou producte turístic que s'integre en l'oferta d'atractius que la ciutat ofereix als visitants», i també ha convidat als benicarlandos «a conèixer totes les claus que amaguen les obres d'art als carrers del seu poble».
...
TORNA PORTILLO
Les bones noticies al voltant de l’Art a Benicarló no es queden en aquesta ruta. I és que l’artista José Antonio Portillo torna una vegada més a Benicarló, aquesta vegada per a protagonitzar la primera residència artística del Mucbe.
...
RUTES SENDERISTES I CICLOTURISTES
Tornem de nou a les rutes guiades per fer un recorregut per la nostra costa i el nostre terme. Així aquest cap de setmana s’ha organitzat una ruta cicloturista pel terme, per conèixer els aljubs i la relació que els musulmans tenien amb l’horta i els aljubs.
...
+info La veu en paper

LA VEU DE BENICARLÓ | NÚM. 1292 | 16 DE JULIOL DE 2021