LA SÈRIE BARBITÚRICA BURLESQUE ES TRANSFORMA, EL DIA DE L'ORGULL, EN LA PRIMERA ASSOCIACIÓ LGTBIQ+ DE BENICARLÓ

Andrea Segarra va escriure en forma de sèrie la seua experiència personal recreant les seues pròpies vivències durant la seua infància a Benicarló i els conflictes que va travessar respecte al que la societat dictamina que és masculí i femení. Barbitúrica Burlesque (FILMIN) narra en to de comèdia, les vivències de Barbi, un personatge sense gènere definit que viu al marge de les etiquetes que ens imposa la societat. La sèrie ha aconseguit un gran èxit mundial després de distribuir-se mundialment a través de Revry, la plataforma líder de contingut QUEER en streaming, situada a Hollywood, Los Angeles, i d'entrar a formar part del catàleg Oficial de FILMIN.

Ara, aprofitant les celebracions del Dia Internacional de l'Orgull LGTB, s'ha transformat en la primera Associació LGTBIQ+ de Benicarló (Castelló), lloc de naixement del seu creador, l'activista Andrea Segarra Bueno.

...

INTEGRACIÓ EN LA SOCIETAT

Un dels objectius és que la nova associació, que es troba en tràmits administratius de constitució, “s'integre en la societat, creant vinculacions amb altres associacions per a poder desenvolupar més activitats, col·laborant amb ells i que aquests col·lectius també puguen col·laborar amb nosaltres”.

...

LA SÈRIE INICIADORA

Barbi (Andrea Segarra Bueno) és una “massatgista” del Raval de Barcelona, que no dubta a oferir altres serveis als seus clients habituals. Una xica de gran cor a la qual sempre li la peguen. Premi a la millor webserie en el “Festival de Cinema de Saragossa 2019”, premi del públic en el “Festival de la Dóna de Barcelona”, Selecció Oficial en els festivals “CINEMA JOVE 2019” (València), “Dadasaheb Phalke International Film Festival” (l'Índia) i “Webisode Film Festival” (Texas). La sèrie consta de 6 capítols de 10 minuts cadascun, creada, dirigida i protagonitzada per Borja Segarra Bueno.
...

+info La Veu en paper

LA VEU DE BENICARLÓ | NÚM. 1290 | 2 DE JULIOL DE 2021