La Cooperativa de Benicarló va fer balanç de l'any 2020 en l'assemblea anual. Un exercici marcat per la pandèmia del Coronavirus que ha portat a Benihort a registrar una xifra rècord de facturació, 47 milions d'euros, la qual cosa suposa un creixement d'un 13,42%. L'aposta per continuar subministrant durant aquest difícil període fruites i hortalisses de qualitat, sanes i amb total garantia va marcar un any en què l'empresa benicarlanda va adoptar importants mesures de seguretat i higiene en camp, magatzem i oficines.
...

El director general, Guillermo Edo, es referia al passat any com “un exercici històric per a Benihort. En termes econòmics, hem aconseguit una facturació rècord amb més de 47 milions d'euros. I en l'àmbit de la gestió, hem fet front a una crisi sanitària, sense precedents, en la nostra trajectòria com a cooperativa”.

CREIXEMENT PER ÀREES
Les diferents àrees de Benihort van créixer en el 2020. En el cas de la producció hortofructícola destaquen les 66.817 tones totals de fruites i hortalisses.
...

ESFORÇ COVID
El director general de la cooperativa va aprofitar també per a recordar la gran faena, en matèria de prevenció i seguretat, dut a terme durant el confinament per part de socis i empleats.
...

ANY DEL 75 AMIVERSARI
Benihort va realitzar el balanç de l'exercici 2020, l'any en què celebra els seus 75 anys com a empresa, per la qual cosa va tancar l'assemblea presentant un vídeo commemoratiu que mostra l'esperit treballador i incansable dels socis i sòcies de la cooperativa de Benicarló.

...
+info La Veu en paper

LA VEU DE BENICARLÓ | NÚM. 1289 | 25 DE JUNY DE 2021