(les seues remodelacions, en el punt de mira del PPVOX, que les vol eliminar)


L'AMPA de l'IES Ramón Cid de Benicarló ha denunciat “la situació que el nostre centre està patint des de l'inici del curs escolar, han passat ja dos mesos i els alumnes no estan sent atesos correctament i no reben els coneixements que necessiten”.

Consideren que la situació més urgent se centra en cicles formatius, ja que falten per cobrir dues places des del primer dia. “Això comporta malestar en les famílies, alumnes i resta de professors, no poden atendre'ls com cal, estan perdent hores de classe i per tant la seua formació està sent clarament afectada”.
Des de l'AMPA s'assegura que aquesta situació “els està generant un estrés innecessari que no és el més adequat per a la seua formació i tampoc per al seu desenvolupament personal” i ja donen per perdut el primer trimestre del curs acadèmic. A més, hi ha una plaça més per cobrir d'un professor des de principi de curs.


I ES QUEDEN SENSE OBRES

Compromís per Benicarló ha denunciat les intencions del Consell de PP i VOX de deixar Benicarló sense la construcció de l’esperada actuació que consistia en enderrocar l’actual institut Ramón Cid per a construir-ne un de nou. L’obra va ser recolzada per la unanimitat dels grups (també PP i VOX) en un Ple extraordinari del mes de juliol, per acceptar la delegació de competències necessàries per a poder executar les obres de reforma de l’IES Ramón Cid quan abans.   


CENTRE NECESSARI

La portaveu de la coalició, Núria Isern, ha valorat “molt negativament” les intencions manifestades en la premsa del dia pel conseller José Antonio Rovira on es parla de declarar un expedient de lesivitat en la construcció d’onze centres educatius, entre ells el de Benicarló, el que compta amb un pressupost major donades les necessitats que té i les seues dimensions.

El futur centre ha de disposar d’unes instal·lacions modernes i funcionals, adaptades a les noves necessitats tant del professorat com de l’alumnat.  Concretament, el projecte preveu la reposició en el mateix solar d’un centre educatiu que tindrà 24 aules per a Educació Obligatòria, 8 per a Batxillerat, a més de 6 aules per a Cicles Formatius. El centre també disposarà de diverses aules de suport, espais docents específics (aules especialitzades, laboratoris, gimnàs…), espais docents comuns (biblioteca, despatxos, magatzems, sales polivalents), cafeteria i menjador, entre d’altres.

+info La veu en paper

LA VEU DE BENICARLÓ | NÚM. 1407 | 10 DE NOVEMBRE DE 2023