PACO DEL CASTILLO-JOAN GREGORI
(INNOVACIÓ EDUCATIVA)- (POESIA CIUTAT DE SAGUNT)
De tots és sabut que La Veu de Benicarló ha acaronat sempre als seus col·laboradors i entre les firmes que acullen les seues pàgines, trobem premiats en diferents categories. La setmana passada rebíem amb gran orgull la notícia de dos nous premis per a altres dos dels nostres col·laboradors. Paco del Castillo ha sigut distingit amb el Premi Enric Soler i Godes a la Innovació Educativa, en la seua XXII edició, mentre que Joan Gregori recollia el guardó del premi de Poesia en els XXVI Premis Literaris Ciutat de Sagunt.

PACO DEL CASTILLO
El premi que rep Paco del Castillo (Benicarló, 1961), és un dels millor considerats dins de l'àmbit educatiu. El Concurs d'Ajudes "Fundació Càtedra Enric Soler i Godes per a Projectes d'Investigació Innovació Educativa" és convoca tots els anys per part de la Fundació Càtedra Enric Soler i Godes amb el propòsit d’estimular la participació en projectes que ajuden a la construcció i promoció d’una escola valenciana amb esperit renovador. En concret, el Premi Enric Soler i Godes a la Innovació Educativa està adreçat als professionals de tots els nivells educatius no universitaris, que realitzen la seua pràctica docent en valencià, i vol distingir cada any un/a mestre/a i un col·legi públic o col·lectiu dels comarques de Castelló, que duguen o hagen dut una vida dedicada a l’escola, semblant a la del mestre Enric Soler i Godes.
...

JOAN GREGORI
Joan Gregori Albiol (Benicarló 1966), s'ha proclamat vencedor del XXVI Premi de Poesia 'Jaume Bru i Vidal' convocat a Sagunt per Desembosc. El premi es coneixia divendres a la vesprada en la gala de lliurament dels premis, un acte cultural i festiu, conduït per la companyia Teatres de la Llum, i que ha comptat amb la presència de l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno; la regidora del Gabinet de Promoció del Valencià, Patricia Sánchez, i més edils de la Corporació Municipal.
...
+info La veu en paper

LA VEU DE BENICARLÓ | NÚM. 1405 | 27 D'OCTUBRE DE 2023