Seguim amb la campanya però, tranquils, este serà el penúltim número de La Veu signat pel tan aclamat com criticat Elector. Sí, amics i amigues, un sap quan el temps de criticar ha passat, quan cal buscar un nou pseudònim, o una nova revista… Qui sap.

Després de veure publicat l’anterior article em va parèixer molt lleig no haver comentat res d’allò que de veritat fa campanya, allò que un veu i diu: tenen el meu vot. Sí, amigues i amics, parlem  del espots de campanya, de direcció impecable uns, dignes de canal de “teletienda” altres. A continuació, una xicoteta (però sempre rigorosa) sinopsi sobre els espots dels partits que han jugat amb el setè art a Benicarló.

PSOE: Impecable, basat en “selfies”, mostra una mestra compromesa amb el poble, amb l’aparició estel•lar d’actors de nivell com José Luís Rodríguez Zapatero, sensacional, i Ximo (perruquí) Puig.  **** de 5

Gènere: Biogràfic

PP: Vistes al mar, segurament perquè des de l’altre sentit es veien massa pedaços d’obra per acabar. Clímax emotiu amb veu en off del protagonista, el candidat talla carxofes mentre un anònim remena una paella… Mundo, potser? Emocionant, apel•la al vot del cor.  *** de 5

Gènere: Drama

...

ELS RESULTATS

Mireu estimats lectors-electors, si per una cosa s’ha destacat aquest aficionat a la crítica fàcil que signa com a Elector ha sigut per la completa imparcialitat a l’hora de valorar tots els prolegòmens i detalls de la frenètica campanya electoral cadufera, la més entretinguda dels últims anys.

Després de fartar-vos amb les rigoroses anàlisis de candidats, cartells i vídeos només queda per analitzar de forma més que seriosa, com sempre, els definitius resultats a les eleccions municipals d’este 2015. Anirem per partits:

PSOE: 3380 vots, 7 regidors. Que guapa i que bé s'explica esta xica, una gran mestra, sense dubte. Tot i que va néixer a Vinaròs prompte va trobar l’amor en este meravellós poble que ara governarà (si tot acaba com pareix)

...

+info La Veu ben paper