Divendres passat, vint-i-u de maig, vàrem rebre al nostre col·legi la visita de l’alcaldessa de la ciutat, Xaro Miralles i el tinent d’alcalde, Ilde Añó. Ambdós representants municipals van gaudir de la presa de contacte amb els nostres alumnes, que els rebien amb expectació i curiositat, fent preguntes tan innocents com aquesta:

—Vostè és la que viu a l’edifici de l’Ajuntament?
—Bo, tant com viure...encara no s’ha donat el cas!

L’equip docent del centre vam aprofitar tan benvinguda oportunitat per explicar-los els projectes que es duen a terme a la nostra escola, tot i haver de suportar les conseqüències d’aquesta terrible pandèmia que tant afecta a la vida acadèmica. Així, vam poder parlar del pla Edificant i de l’estudi de l’edifici que s’ha fet recentment. També del projecte fet realitat «Aprenent junts jugant», impulsador dels patis coeducatius, així com d’algunes activitats que realitzem fora del centre, relacionades amb l’esport i la cultura.

D’altra banda, també hem tingut ocasió de compartir amb ells, com a representants polítics que són, aquelles propostes que tant afavoririen la nostra tasca educativa. Estem segurs de que faran tot el que estiga en la seua mà per millorar el nostre centre, potenciant allò que ens defineix com a tal: som una escola petita i familiar, plural i inclusiva, i això ens enorgulleix!

Aquesta visita que posem en valor, l’hem finalitzada visionant un vídeo que hem elaborat amb fotos del nostre col·legi i on pretenem mostrar allò que som.
Us convidem a veure’l també. Gràcies!

LA VEU DE BENICARLÓ | NÚM. 1285 | 28 DE MAIG DE 2021