ALBIOL I CALVET A L’ANTIC AJUNTAMENT

La pintora benicarlanda Amparo Albiol i el ceramista Miguel Calvet exposen aquest mes en l’antic ajuntament. Els dos artistes s'han unit per a exposar una xicoteta part de la seua prolífica obra, que sorprèn per l'explosió de creativitat. La pinzellada d'Amparo és impressionista en alguns quadres, clàssica en uns altres i sempre sorprenent en tots per la quantitat de matisos que aconsegueix arrancar en qualsevol creació que es plantege. Ama d'una rica paleta de colors i pinzellades, els seus quadres adquireixen vida pròpia en el Gòtic. Per la seua banda Calvet és veterà creador, artista polifacètic i habitual d'exposicions en la ciutat.

CAMBRILS AL MUCBE

L'artista peníscolà Sergi Cambrils torna a exposar en el Museu de la Ciutat de Benicarló. Ho fa en aquesta ocasió amb la mostra 'Precipicis de paper', que aporta gran part de les últimes creacions de l'artista. La mostra es podrà visitar fins al 7 de juny. El Mucbe i Sergi Cambrils han quallat una trajectòria artística en paral•lel. Fa deu anys, l'artista de Peníscola va ser el primer a exposar en un Mucbe que acabava d'obrir les portes, sent encara un artista poc conegut. Ara Cambrils, amb una sòlida trajectòria artística darrere, i el Mucbe, convertit en un referent cultural, tornen a trobar-se per a exposar les últimes creacions de l'artista. En l'exposició es mostren gran part de les últimes obres de l'artista integrades en sèries com Zooilógico, on Cambrils planteja la seua animalari particular, i Peñiscoleteando, un homenatge als colors, les tradicions i els personatges que inunden Peníscola durant les seues Festes Patronals.

CONCURS FOTOGRAFÍA DE FESTES

La Regidoria de Festes de Benicarló ha convocat el XXXI Concurs de Fotografia Festes Patronals Ciutat de Benicarló. La imatge guanyadora il•lustrarà la portada del programa de Festes. La temàtica obligada serà, com cada any, les Festes Patronals i s'admetran fotografies en blanc i negre i també en color, en qualsevol tècnica fotogràfica. Cada autor podrà presentar les fotografies que crea convenients, en superfície vertical i dimensions A4. El jurat tindrà en compte diversos criteris d'avaluació, com la composició, la dificultat, la perfecció tècnica i artística, l'originalitat o la creativitat. El concurs inclou un primer premi dotat amb 300 euros i un accésit de 50 euros. La data límit de presentació de fotografies és el 15 d'abril i l'endemà passat, el dia 17, es reunirà el jurat per a determinar el treball guanyador. El lliurament del premi tindrà lloc durant l'acte d'elecció de la Reina de les Festes, el pròxim mes de maig.

< TORNA A LA PORTADA DEL NÚMERO 979