El passat 1 de maig i com ja va essent tradicional, la Banda Juvenil de l'Associació Musical "Ciutat de Benicarló" va dedicar el seu concert a la gent més major de la ciutat.

Any rere any, aquesta formació, el primer dia de maig, s'apropa fins al Centre Geriàtric Municipal "San Bartolomé" de Benicarló per oferir la seua actuació a totes les persones que allí resideixen i que per diferents motius no poden assistir de forma habitual a escoltar la seua música en altres llocs.

Després de l'afectiva acollida per part de la direcció del centre i tot el personal que allí es trobava i sota la direcció de Pablo Anglés, els músics van interpretar un repertori fresc i divertit que va estar format, entre altres obres, per diferents pasdobles que porten el nom de Benicarló i del qual gaudiren no només els residents també el nombrós públic assistent.

A més, en aquesta ocasió es van incorporar tres nous músics que van rebre de mans de la Musa de l’Associació, la senyoreta Maria José Marqués, un diploma acreditatiu. Ells són: José Luis Fresquet (trompa), Maria Mirabet (saxo) i Noa Gilabert (flauta).