Dissabte 16 de Maig, una representació de la directiva del club, encapçalada pel president, Adolfo Saura, va anar a comunicar oficialment a la nadadora NOEMÍ ANTA ESPAÑA, que havia estat designada per a ser la pròxima dama del Club Natació Benicarló.

Noemí, nadadora del club des de menuda, actualment té 17 anys i estudia primer curs de batxiller a Benicarló. Durant la seua carrera esportiva, ha destacat singularment en les proves de braça i també ha tingut especial interès en les travessies d’aigües obertes. Noemí, que va estar acompanyada per la seua família i per nadadores del club, va rebre amb entusiasme la notícia de la seua elecció i va acceptar les responsabilitats que li suposarà el càrrec.

CONTROL MÀSTER PROVINCIAL A BENICARLÓ

Diumenge passat, 15, a la piscina municipal de Benicarló, es va disputar el control provincial nº a de la categoria Màster.

Participaren 84 nedadors de 10 clubs de les províncies de València i Castelló.

L’equip del CNB, dirigit per Miryam Martínez, va presentar per a l’ocasió un motivat grup de 16 nedadors: Joaquín Dieste, Marcos Fuente, Vicent Prats, Javier Vicente, José Arán, Marc Feliu, Miguel Piñana, Ferran Arnau, Marc Àvila, Damian Vidal, Santi Castillo, Alexandre López, Gerard Saura, Enrique Foix, Alicia Gilabert i Eva García.

La implicació competitiva dels Màsters estava reforçada pel fet de disputar el control a casa. El més destacat de l’equip benicarlando fou l’actuació de Marc Àvila que va aconseguir la victòria als 100 lliures amb 58.97 M i les victòries dels equips de  relleus masculí i mixte del Club Natació Benicarló als 4x50 estils.

PRÒXIMA COMPETICIÓ:

TROFEU AQUÀTIC CASTELLÓ 23-24.05.2015